Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

West Slope Fellowship Fall 12 Step Workshop

September 23 @ 9:00 am - 3:00 pm

A one-day speaker series. Three members sharing their experience with the twelve steps as outlined in the book Alcoholics Anonymous. Great for newcomers, old timers, and anyone interested in learning about Alcoholics Anonymous.
All are welcome.

9:00 AM – Introduction (10 min.) Sean B. WSF
9:10 AM – Steps 1 and 2 (40 min.) Catherine O. from Folsom, CA
9:50 AM – Steps 3 and 4 (40 min.) Siobhan B. from Pollock Pines, CA
10:30 AM – Break ——-
10:45 AM – Steps 5, 6, and 7 (60 min.) Joy V. from Somerset, CA
11:45 PM – Lunch ——-
1:10 PM – Steps 8 and 9 (40 min.) Catherine O.
1:50 PM – Steps 10 and 11 (40 min.) Siobhan B.
2:30 PM – Break ——-
2:40 PM – Step 12 (20 min) Joy V.
3:00 PM- Close (5 min.) John B. WSF

download flyer(opens a new tab)

Details

Date:
September 23
Time:
9:00 am - 3:00 pm
Event Category:

Venue

West Slope Fellowship
5581 Gail Drive
Pollock Pines, CA 95726 United States
+ Google Map